رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

آجیل پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آجیل پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم / برنج 500 گرم/بادام هندی 100 گرم/ کشمش نصف پیمانه/ کنجد سائیده شده 1 قاشق سوپخوری/ زرد آلو خشک نصف پیمانه/ زعفران آب گرفته 1 استکان/ پسته خلال نصف پیمانه / روغن 2 قاشق سوپخوری/ سیر له شده 4 عدد/ پیاز ریز شده 1 عدد متوسط/ زیره نصف قاشق سوپخوری / هل 4 دانه/دارچین 1 قاشق مرباخوری/آب 2 لیوان/کره 50 گرم/روغن  1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه : برنج را شسته و به مدت 1ساعت آب میگذاریم . سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم  می گذاریم تا آب مواد کشیده شود سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن روی  غذا  را با موادی که دوست داریم تزیین میکنیم