رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

ارمنی پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ارمنی پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم
بال مرغ: 6 عدد
برنج : 2 پيمانه
نمك و فلفل : به ميزان لازم
روغن : به مقدار لازم
زعفران آبكرده : مقداري
طرز تهيه:  
مقداری آب توی قابلمه بريزيد تا جوش بياد وقتي كه آب بجوش اومد ، برنج رو كه از قبل خيس كردين بريزين توی قابلمه, كمي نمك بزنين و بذارين جوش بخوره وقبل از اينكه برنج له بشه آبكش كنيد.حالا ته قابلمه يه مقدار آب , روغن و زعفران آبكرده بريزيد ، بالهاي مرغ رو كف قابلمه بچينيد و بهش نمك و فلفل بزنين و برنج رو روي مرغها بريزيد.در قابلمه رو بذارين و شعله گازو زياد كنيد.بقيه زعفران آبكرده رو روي برنج بريزين(مزه اين غذا فقط زعفرانه) و بعد از چند دقيقه شعله گازو كم كنيد تا مرغها بپزن و برنج هم دم بكشه در آخر دوباره شعله زیر برنج رو كمي زياد كنين تا ته د يگ طلايي بشه.