رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

اشکنه ی گوجه سبز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

اشکنه ی گوجه سبز

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: گوجه سبز  500 گرم—شكر  3 قاشق سوپخوری --پياز  3 عدد-- روغن  150 گرم-- شنبليله  1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ  4 عدد-- آرد سفيد  2 قاشق سوپخوري--  زردچوبه  1 قاشق سوپخوري--نمك و فلفل  به مقدار لازم
و اما طرز تهيه :پياز را خرد کرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم تا طلائي شود. آرد و شنبليله را با پياز کمي سرخ ميکنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند سپس باندازه ی  کافي به آن نمک و فلفل ميزنيم ..تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و با کمي نمک مخلوط ميکنيم و کم کم در مايه ی اشکنه ميريزيم ،مخلوط را  مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يکجا بسته نشوند بعد يک کيلو گوجه را پس از گرفتن هسته .. داخل اشکنه ميريزيم بعد از پختن گوجه 3 قاشق شکر بآن اضافه مي نمائيم بطور کلي در تمام اشکنه ها ميتوانيم 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنيم و بدون بهم زدن بگذاريم تخم مرغها بسته و پخته شود.

.