رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

آش آبلیمو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش آبلیمو

Loading the player...

دانلود

 مواد لازم:  برنج  :  ۳۷۵ گرم--- سبزی آش  :  ۱ کیلو---فلفل ،زردچوبه ونمک  :  به میزان لازم   --آب لیموترش  :  ۵ فنجان
لپه  :  ۷۵ گرم--پیاز  :  ۲۷۵ گرم --- پودرگلپر:  به میزان لازم  --- نعناع  :  ۳ قاشق سوپخوری
و اما طرز تهیه:  سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگی ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تابه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.سپس قدری پودر گلپر هم در آش ریخته و نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بجای آب لیمو هر یک از مواد مذکور را در آش می‌ریزیم تا آش مطلوب ودلخواهمان  به‌دست آید.