آش آبلیمو - نمایش محتوای تولیدات ویژه
آش آبلیمو
مواد لازم: برنج : ۳۷۵ گرم--- سبزی آش : ۱ کیلو---فلفل ،زردچوبه ونمک : به میزان لازم --آب لیموترش : ۵ فنجان
لپه : ۷۵ گرم--پیاز : ۲۷۵ گرم --- پودرگلپر: به میزان لازم --- نعناع : ۳ قاشق سوپخوری
و اما طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگی ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تابه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.سپس قدری پودر گلپر هم در آش ریخته و نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بجای آب لیمو هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب ودلخواهمان بهدست آید.