رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

آش تمر هندی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش تمر هندی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: لوبیا چیتی یک پیمانه، عدس یک پیمانه،بلغور گندم دو پیمانه ، اسفناج  ۵۰۰ گرم ، پیازچه و  گشنیز روی هم ۳۰۰ گرم ، آب قلم یا عصاره گوساله ۱۵۰ میلی‌لیتر ، تمرهندی یک بسته
پیاز،  نعنا و سیر داغ به میزان لازم
طرز تهیه:حبوبات را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آنها را عوض می‌کنیم. سپس حبوبات و بلغور گندم را می‌پزیم. آب قلم را بە همراه پیاز، سیر، نعنا داغ و سبزی‌های خرد شده به حبوبات افزوده و می‌گذاریم با مواد جا بیفتند. تمرهندی را در یک لیوان آب حل و از صافی رد نموده و در آش می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا آش کاملا جا بیفتد، سپس آش را با سیر و نعنا داغ تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید تمرهندی نمک آش را تامین می‌کند، بە همین سبب اگر خواستید بە آش نمک اضافه کنید تا آخر پخت صبر کنید.