رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

آش عباسعلي - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش عباسعلي

Loading the player...

 مواد لازم: نخود يك پيمانه/لوبيا. دو پيمانه/عدس...سه پيمانه/ گندم پوست گرفته. يك پيمانه/ جو. دو پيمانه/برنج نيم دانه... دو پيمانه /روغن نصف پيمانه/پياز.. يك عدد/پيازداغ يك و نيم پيمانه/نمك، فلفل و دارچين: به ميزان لازم/ گوشت (مغز ران گوساله يا سردست گوسفند ) يك كيلوگرم
طرز تهيه: ابتدا گوشت و پياز را با هشت پيمانه آب آب‌پز نماييد همچنين حبوبات و غلات  شامل (نخود، لوبيا، گندم و جو) را جدا از هم بپزيد. سپس مقداري از گوشت و حبوبات پخته شده را با هم مخلوط كرده و بكوبيد. سپس همه مواد را به همراه نمك و فلفل به مدت نيم ساعت روي حرارت قرار دهيد تا آش كاملا جا بيفتد. براي جا افتادن غذا لازم است هنگام حرارت ديدن مرتبا آن را هم بزنيد تا تمام مواد يكنواخت شوند. اين آش را با پياز‌داغ و دارچين تزيين نماييد