رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

آش غوره - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش غوره

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: برنج و گوشت چرخ‌کرده  هر کدام 300 گرم /عدس 150 گرم /غوره500 گرم / سبزی آش یک و نیم کیلوگرم/ نعنا یک قاشق سوپ‌خوری/ آب قلم چهار پیمانه /پیاز دو عدد/  زردچوبه یک قاشق مرباخوری/ نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
 طرز تهیه:   برنج شسته شده را حدود یک ساعت و عدس شسته شده را هم حدود پنج ساعت خیس می‌کنیم.
سپس پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می‌نماییم تا طلایی شود.  به پیاز زردچوبه زده بعد آب قلم و برنج را اضافه کرده پس از نیم‌ پز شدن برنج، عدس و سبزی آش را می‌ریزیم تا جا بیفتد. پیاز دوم را رنده کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل زده گوشت را قلقلی کرده در روغن سرخ می‌نماییم و در قابلمه می‌گذاریم تا بپزد پس از پخت، داخل برنج و عدس می‌ریزیم تا با هم بجوشد. غوره‌ها را در آش ریخته و اجازه می‌دهیم یکی، دو جوش بزند. تقریباً زمان لازم برای جا افتادن آش پس از اضافه کردن غوره حدود 20 دقیقه است بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ روی آن را تزیین می‌کنیم.