رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

آش ماست - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش ماست

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
ماست 3 لیوان  .  برنج 1 لیوان  .  لپه 1/2 لیوان  .  پیاز 4 عدد  .  سیر 5 عدد
سبزی آش ( تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا ) 400 گرم  .  گوشت چرخ کرده 200 گرم
طرز تهیه :
لپه را از چند ساعت قبل خیس دهید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
2 عدد پیاز را خلالی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید ، تفت دهید و پس از اینکه پیاز نرم شد لپه های خیس خورده را اضافه کنید ، مجدد کمی تفت دهید سپس 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا لپه بپزد.
 برنج را بشوئید و با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد و لعاب بیاندازد سپس سیرهای کوبیده و لپه پخته را به برنج اضافه کنید ( سیرها را با مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه بکوبید ).
سبزی آش ( ترکیب مساوی تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا ) را بشویید و ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) سپس همزمان با اضافه کردن لپه ، سبزی را نیز به برنج اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد ( در طول پخت در قابلمه را باز بگذارید ، در مدت پخت آش را هم بزنید تا ته نگیرد ).
در فاصله ای که آش آماده میشود 1 عدد پیاز را رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید ، گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوشت را قلقلی کنید ، گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کنید و در اواخر کار همراه با 1 عدد پیاز سرخ شده به آش اضافه کنید.
پس از اینکه آش اماده شد از روی حرارت بردارید سپس ماست را به آش اضافه کنید و هم بزنید ، آش را در کاسه بریزید و سرو کنید ( ماست را پیش از اضافه کردن به آش کمی با قاشق هم بزنید تا ماست نبرد ).
نکته ها : میتوانید در صورت تمایل مقدار سبزی آش را کمتر یا بیشتر کنید ، دقت کنید که استفاده بیش از حد نعنا آش را تلخ میکند ، در طول مدت پخت اگر آب آش کم بود میتوانید آب جوش اضافه کنید.