رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

آش گوشت و بلغور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش گوشت و بلغور

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: بلغور یک پیمانه ، خرده برنج نصف پیمانه،عدس لوبیا و نخود هرکدام یک پیمانه
، گشنیز جعفری و تره هرکدام به مقداردلخواه ، گوشت گوسفندی 150گرم ، کشک یک ونیم پیمانه ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدارلازم،پیاز،سیر،نعناع و روغن جهت پیازداغ به مقداردلخواه.
طرز تهیه:ابتدا حبوبات شامل (عدس.لوبیاونخود) را می پزیم.سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم.بعد از آن سبزی را به مواد اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیمو در آخر کشک را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم