رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

املت عدس - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

املت عدس

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :عدس - نصف پیمانه--كلم بروكلی خردشده - 200 گرم--پیاز قرمز حلقه شده - دو عدد--روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ - هشت عدد--آب یا شیر - سه قاشق غذاخوری--گوجه‌فرنگی كوچك حلقه شده - 200 گرم--نمك و فلفل سیاه - به میزان لازم  
و اما طرز تهیه :عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس كلم‌های خردشده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید یكی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را كف سینی فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن كنید تا در مدت 25 دقیقه بپزد.تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، كمی نمك و فلفل در كاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه كنید. عدس و كلم را آبكشی كنید ودر تابه پیاز بریزید.مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یك كفگیر مواد املت را به مركزسینی هدایت كنید تا تخم‌مرغ‌هایی كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.