رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

بادمجان حصيري يا بادمجان بقچه ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بادمجان حصيري يا بادمجان بقچه ای

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:بادمجان قلمي....4عدد--گوجه فرنگي....6عدد--گوشت چرخ شده.....200 گرم--پياز رنده شده......1عدد متوسط--جعفري ساطوري...1قاشق غذاخوري--رب گوجه فرنگي....2قاشق غذاخوري--آب داغ.......2ليوان-روغن براي سرخ كردن ....به میزان لازم--نمك،فلفل، ،زردچوبه...به میزان لازم..

و اما طرز تهيه:بادمجان ها رو پوست گرفته و عمودي برش هاي يك سانتي بزنيد.به اونها نمك بزنيد و بذاريد يك ساعت بمونن تا تلخيشون گرفته بشه بعد از يك ساعت چند آب بشویيد تا هم اب زردشون از بين بره هم شوريشون كمتر بشه.سپس تو آبكش بذاريد تا ابشون گرفته بشه و خشك بشن.توي تابه روغن ريخته و اونها رو سرخ كنيد.درحدي كه نرم و طلايي بشن كافيه.بادمجانهاي سرخ شده رو روي دستمال اشپزخونه بذاريد تا روغن اضافيشون گرفته بشه.پياز را با رنده ی درشت رنده كرده و  آب اضافيشو بگيريد.گوشت چرخ شده،پياز،جعفري ساطوري،نمك و فلفل و ادويه جات رو باهم تركيب كرده و با دستتون خوب ورز بديد.حالا از مايه گوشتي به اندازه يه گردو برداريد.بسته به سايز بادمجونا،سايز كوفته گوشتيتون هم فرق مي كنه.،دو بامجون رو به شكل به علاوه روي هم قرار بديد.يه كوفته وسط به اضافه بذاريد. دو لبه بادمجوني كه زير هست رو،روي كوفته بذاريد.بعد دو لبه بعد رو روي قبلي ها بكشيد و با خلال دندان فيكس كنيد.ته ظرف را گوجه حلقه شده قرار بديد وبقچه هاي بادمجان را كنار هم روي گوجه ها قرار بديد.آب جوش را با رب گوجه،نمك،فلفل،زردچوبه و ادويه تركيب كرده و سس حاصله را روي بقچه ها بريزيد.بسته به تعداد بقچه ها، ميان آب متغييره.ميتونيد از آب ليموترش هم توي اين سس استفاده كنيد.ظرف را در فر از قبل داغ شده با حرارت 190 تا 200 درجه به مدت نيم الي يكساعت قراردهید.هنگامي كه گوجه ها و بادمجانها مغز پخت شدند و سس غلظت مناسبي گرفت،غذاي خوشمزه تون اماده ست.نوش جان