رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

بادمجان حصیری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بادمجان حصیری

Loading the player...

دانلود

مواد اولیه :
بادمجان درشت پنج عدد
سیر چهار حبه
گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
پیاز خردشده و روغن و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق سوپخوری
گوجه‌فرنگی سفت دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 طرز تهیه :        
 بادنجان حصیری از خوراک‌های مورد علاقه خودم است و به همین دلیل دوست داشتم آن را به شما عزیزان آموزش بدهم. در ضمن این خوراک به دلیل شکل بسیار زیبا و طعم مطلوب برای مهمانی‌های شما مناسب می‌باشد.
برای تهیه بادنجان حصیری، ابتدا بادنجان‌ها را پس از شستن به صورت ورقه‌های بلند با پوست برش داده، نمک می‌زنیم و پس از یک ساعت سرخ می‌کنیم. پیاز را با سه قاشق سوپخوری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت، فلفل دلمه‌ای، سیر، نمک و فلفل را به پیازداغ افزوده و روی حرارت تفت می‌دهیم. پس از این‌که مواد تا حدودی سرخ شد، رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم. دو ورقه‌ بادنجان را به شکل علامت+ ( به صورت افقی و عمودی) روی هم گذاشته، در قسمت میانی آن مقداری گوشت ریخته و مثل بقچه می‌پیچیم. داخل تابه کمی روغن ریخته، دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل اضافه کرده سپس دو پیمانه آب می‌ریزیم. وقتی که آب به جوش آمد بادنجان‌ها را درون سس گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد و سس غلیظ شود. پس از آماده شدن، بادنجان‌های حصیری را در دیس چیده و با گوجه‌فرنگی‌ حلقه‌شده و زیتون تزیین کرده و سرو می‌کنیم.