رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

باقالی پلوبا مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باقالی پلوبا مرغ

Loading the player...

دانلود

  مـواد لازم برای ۴ نفر---باقالی۲لیوان/برنج۴لیوان/سینه مرغ۳۰۰گرم/پیاز خردشد قاشق غذاخوری/رب گوجه فرنگی  به میزان دلخواه/نمک، زردچوبه و فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری/روغن ۳قاشق غذاخوری/۲
و اما طرز تهیه ---برای پختن این غذا به دو ظرف، یک ماهیتابه و یک قابلمه برای برنج نیاز داریم.در یک ماهیبتابه مقداری روغن ریخته و فیله های مرغ را کف ماهیتابه میچینیم و یک پیاز متوسط را روی آن خرد کرده. مقداری زردچوبه هم روی مرغ ها میریزیم.واجازه میدهیم که فیله های با شعله کم آرام آرام بپزند و آب بیاندازند. بعد یک قاشق رب و مقداری زعفران سائیده را در آب گرم حل میکنیم و روی فیله ها میریزیم و میگذاریم که حسابی رنگ بدهد و جا بیافتد.سپس برای آماده کردن باقالی پلو قابلمه بزرگی آب جوش می آوریم و باقالی  ها را در آب میریزیم تا جایی که باقلاها خوب بپزند. علامت پخته شدن باقالی هم این است که وقتی با انگشت باقالی ها را فشار می دهیم  مغز آنها پخته شده باشد.درست زمانی که باقالی  ها پخته شدند برنج را که از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کرده ایم در قابلمه میریزیم. کمی نمک هم اضافه میکنیم .. باید تمام مدت بالای سر برنج مراقب باشیم و هر چند دقیقه یک بار چند دانه برنج را برداشته و با انگشت له کنیم و زمانی که مغز برنج دیگر سفت نبود قابلمه را از روی اجاق برمیداریم.برنج را در یک آبکش ریخته و بلافاصله مقدار خیلی کمی آب سرد روی آن میریزیم و بعد برنج را با آب ولرم آب میکشیم تا شوری آن برود. در قابلمه کمی روغن داغ کرده و ته قابلمه را با مقداری نان میپوشانیم. حالا قابلمه را با برنج و باقالی به صورت لایه به لایه پر میکنیمو بعد از چند دقیقه روی گاز بدون شعله پخش کن گذاشته تا بخار بزند. سپس مخلوط آب و روغن را روی برنج میریزیم و بعد دم کنی میگذاریم و قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و اجازه میدهیم که برنج دم بکشد.بعد از دم كشیدن آن را در دیس كشیده و روی آن را با مرغ، زعفران آب كرده  تزیین كنید.