رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

ترشــي قــارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشــي قــارچ

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:قارچ: 450 گرم--سركه سفيد: دو پيمانه--آب: يك پيمانه--سير: 10 حبه--شويد: به ميزان لازم--نعنا و ترخان: به ميزان لازم--نمك: دو قاشق غذاخوري---و اما طرز تهیه:قارچهاي ريز و كوچك را انتخاب نموده و كاملا ميشوييم. انتهاي قارچها را جدا ميكنيم و روي پارچه تميزي قرار ميدهيم تا خشك شوند. آب، سركه و نمك را درون قابلمهاي ريخته و حدود پنج دقيقه روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آيد، سپس حرارت را خاموش ميكنيم. شيشهاي تميز را در نظر گرفته، سيرها را خرد نموده و به ترتيب قارچ، سير، شويد، نعنا و ترخان را درون شيشه ريخته و مخلوط سركه را ميريزيم، سپس شيشه ترشي را در جاي خنك قرار ميدهيم. پس از چهار روز ترشي آماده مصرف است.