رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

ترشی بامیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی بامیه

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :بامیه     یک کیلو---- موسیر تازه   3 عدد  -- - سیر      3 تا 4 حبه--- جعفری و ترخون تازه   50 گرم  -- نعناع خشک   1 تا 2 قاشق غذاخوری--- سرکه ی سفید   به میزان لازم
 
واما طرز تهیه ی ترشی بامیه:بامیه ها را بشویید و ساقه ی آنها را کوتاه کنید( البته خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.سپس  به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک کیسه ی  فریزر سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. 20 روز بعد ترشی شما  قابل مصرف است.