رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

ترشی خرمالو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی خرمالو

Loading the player...

دانلود

مواد مواد لازم: خرمالو: یک کیلوگرم--- هلو: یک کیلوگرم-- پودر فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی :یک قاشق مرباخوری---سرکه سفید :۳تا۴ لیوان
 و اما طرز تهیه ی ترشی خرمالو: خرمالوها را شسته، پوست کنده و با یک لیوان سرکه سفید در قابلمه می‌ریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالوها  را به شکل پوره  له و نرم می‌کنیم. برای این کار می‌توان خرمالو را در مخلوط‌ کن ریخت ،سپس از صافی رد میکنیم .(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا می‌کنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره می‌کنیم. پوره هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی‌ سرکه را به آن اضافه می‌کنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را می‌بندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی‌ غلیظ باشد .اما اگر بیش از حد سفت شد، کمی‌سرکه به آن اضافه می‌کنیم.