رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

ترشی زرشک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی زرشک

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: زرشك تازه: دو پيمانه--گلپر، تخم گشنيز و سياهدانه روي هم: يك و نيم قاشق غذاخوري
فلفل سياه نيم كوب: 15 عدد--نمك: نصف قاشق غذاخوري-- سير: پنج حبه-- سركه: به ميزان لازم--و اما طرز تهیه:زرشكها را شسته و ميگذاريم خشك شوند، پس از خشك شدن از چوب جدا كرده و پاك ميكنيم.زرشك را در ظرف شيشهاي موردنظر ريخته و لابهلاي آنها به صورت لايهلايه گلپر، تخم گشنيز، سياهدانه، فلفل، نمك و سير را قرار ميدهيم. در انتها سركه را به قدري ميريزيم كه روي زرشكها را بپوشاند. بعد از 8 الي 10 روز ترشي آماده سرو ميشود.ميتوان در اين ترشي به جاي ادويه از هل و دارچين استفاده نمود.ودر صورت تيز بودن سركه ميتوان يك قاشق غذاخوري شكر به ترشي اضافه نمود.