رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

حلوای مجلسی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوای مجلسی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :

آرد سنگک یک کیلو      شش پیمانه
روغن‌نباتی        دو پیمانه
روغن‌مایع        نصف پیمانه
کره            100 گرم
حلوا شکری        100 گرم
پودر گل‌سرخ        یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفل‌سیاه        از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک            یک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده    یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد        به میزان لازم

روش تهیه
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن می‌افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.