خرما پلو

مواد لازم : برنج۵۰۰ گرم
رشته پلویی :۵۰۰ گرم
خرما : ۲۵۰ گرم
کشمش :۱۵۰ گرم
روغن : به میزان لازم
ماهیچه : یک عدد
زعفران ساییده شده : یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه :
برنج را از شب قبل خیس می‌کنیم سپس در قابلمه‌ای که آب آن در حال جوشیدن است می‌ریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج ، رشته‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت می‌پزیم. در قابلمه  کمی آب و روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن می‌ریزیم و سعی می‌کنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید. وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ می‌کنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم می‌کنیم. در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ می‌نماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت می‌دهیم. پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین می‌نماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو می‌کنیم