رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

خواص روغن گیاهی کانولا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خواص روغن گیاهی کانولا

Loading the player...

دانلود

روغن گیاهی کانولا که مصرف‌کنندگان آن را به دلیل خصوصیات مفید تغذیه‌ای می‌شناسند، حاوی کمترین مقدار اسیدهای چرب اشباع در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی است.همان طور که می‌دانیم؛ اسیدهای چرب اشباع که به خصوص در ترکیب چربی‌های جامد وجود دارند، عامل پدیدآورنده بیماری‌های قلبی- عروقی هستند. پس از این نظر روغن گیاهی کانولا یکی از مهم‌ترین و بهترین روغن‌های گیاهی موجود برای مصارف تغذیه‌ای انسان است.
از سوی دیگر روغن کانولا حاوی اسیدهای چرب غیراشباع (مایع) است که نتایج تحقیقات علمی ارتباط آن‌ها را با کاهش کلسترول خون نشان داده است.همچنین روغن گیاهی کانولا دارای مقادیر متوسطی از اسیدهای چرب ضروری می‌باشد که در بدن ساخته نمی‌شوند و نیز منبع سرشاری از ویتامین E است که با داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی (ضد اکسید شدن) می‌تواند در سلامت بدن مۆثر باشد. همچنین مانند سایر روغن‌های گیاهی، روغن کانولا نیز بدون کلسترول است و ضمناً کمتر از 2 درصد ترکیب اسیدهای چرب آن را اسیداروسیک تشکیل می‌دهد.باید دانست چربی -بخشی از تمام سلول‌های بدن است که نقش‌های متعددی از جمله انرژی‌زایی و کمک به جذب ویتامین‌های محلول در چربی ویتامین‌های A، D، E و K دارد، بنابراین وجود چربی خوب باکیفیت تغذیه‌ای بالا در رژیم غذایی تأثیر بسزایی در ایفای نقش چربی‌ها در بدن و نهایتاً سلامت ما دارد. بنابراین مصرف روغن گیاهی کانولا به مقدار مناسب در رژیم غذایی می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها از لحاظ روغن باشد.لازم به ذکر است هر دانه کانولا حدوداً 40 درصد روغن دارد. این دانه‌ها برای روغن‌گیری جهت مصارف خوراکی انسان، لِه و فشرده می‌شوند. باقیمانده آن‌ها هم که منبع غنی از پروتئین است، برای تولید غذای دام استفاده می‌شود.با استفاده از روغن کانولا در برنامه غذایی می‌توان خطر ابتلا به سرطان را در مادر و نوزاد کاهش داد. محققان در نشست انجمن تحقیقات سرطان آمریکا اعلام کردند، گنجاندن روغن کانولا به جای روغن ذرت در برنامه غذایی مادران باردار به کاهش خطر بروز سرطان سینه در آنان و حتی فرزندانشان کمک می‌کند.