خوراک مرغ و پونه

مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت مرغ بی استخوان : 250 گرم ( حبه ای خرد شده )
پونه تازه : 100 گرم ( ساطوری شده )
سیب زمینی : 1 عدد متوسط ( حبه ای خرد شده )
قارچ : 50 گرم
گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
پیاز : 1 عدد متوسط
نمک ، فلفل و ادویه دلخواه : به مقدار لازم
آب نارنج : به مقدار لازم
طرز تهیه :  پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای همراه با مقداری روغن تفت دهید. مرغ خرد شده را اضافه و با حرارت متوسط 6-8 دقیقه همراه پیاز تفت دهید . نمک و فلفل و ادویه مورد نظر را به مواد اضافه کنید . گوجه را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید . حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود . در این مرحله پونه ساطوری شده را همراه آب نارنج به مواد اضافه کنید . 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پونه 1 لیوان آب جوش به غذا اضافه کنید و مواد را هم بزنید و حرارت را بالا ببرید تا آب خوراک  به جوش آید بعد حرارت را متوسط کنید و درب تابه را بگذارید . سیب زمینی را نگینی خرد کنید جداگانه با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید و بعد از غلیظ شدن آب خوراک ، به غذا اضافه کنید .  قارچ را همراه با مقداری آبلیمو و کره با حرارت بالا تفت دهید و در مرحله آخر به خوراک اضافه کنید . نمک و فلفل و ادویه غذا را اندازه کنید ، با نوک چنگال از پخته بودن مرغ مطمئن شوید و بعد خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کنید .