خورش تره

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
تره خرد شده : یک کیلو
پیاز متوسط : یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق چای خوری
زرشک : نیم پیمانه
روغن مایع : به مقدار لازم
ادویه : به میزان لازم
ادویه شامل زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، و پودر لیمو است .
 روش تهیه
* پیاز را پوست بکنید بشویید و ریز خرد کنید.* تره ها را هم که قبلاً خوب پاک کرده و شسته‌اید خرد کنید.
* بعد از آن، پیازها را داخل یک قابلمه ریخته و با روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب طلایی شوند.
* بعد از آن که پیازها نیمه سرخ شدند. نوبت اضافه کردن گوشت است. * گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های گوشت از هم جدا شده و به ظرف نچسبد.
* حدود هفت، هشت دقیقه که آن دو را با هم تفت دادید، ادویه که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو می‌شود را اضافه کنید و کمی تفت دهید. * بعد از آن که این مواد کاملاً با هم قاطی شد، تره را به آن‌ها اضافه کنید و تقریباً 5 دقیقه تفت دهید.* سپس رب را اضافه کرده و باز هم تفت بدهید.* بعد از آن، حدود یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و آخر از همه نمک غذا را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جوش بیاید. * خورش که به جوش آمد، درش را بگذارید تا در کمتر از یک ساعت خورش شما آماده شود، فقط اینکه حدود 6، 5 دقیقه قبل از آن که شعله را خاموش کنید، زرشک‌های شسته شده را اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد. * این خورش معمولاً نیازی به تزئین ندارد؛ چون زرشک‌ها نمای زیبایی به آن می‌دهند اما می‌توانید پلو را با زعفران و زرشک هم تزئین کنید.اگر زرشک را زود داخل خورش بریزید، له می‌شود و غذایتان زیبایی لازم را نخواهد داشت