رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

خورش مرغ با انار و سیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش مرغ با انار و سیر

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:پودر موسیر: یک قاشق مرباخوری ---پودر سیر: یک قاشق مرباخوری --- سیر: 5حبه  ی بزرگ---- نمک: به میزان لازم ----انار :2 پیمانه دان شده --- رب انار: نصف پیمانه --- مرغ: یک کیلو --- پیاز: یک عدد ریز--- روغن کنجد: 4 قاشق سوپ خوری --- زعفران: یک قاشق مرباخوری
و اما طرز تهیه:ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی  مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ  را از تابه خارج کنید.پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن  داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده کرده  یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید . شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت بپزد و جا بیفتد.