رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

رشته پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای 4 نفر
 رشته پلویی خردشده: به اندازه 3 سانتی‌متری: 2پیمانه
 روغن: 3 قاشق سوپ‌خوری پیاز داغ آماده: 3 قاشق سوپ‌خوری
 گوشت چرخ‌كرده بی‌چربی: 300 گرم
 كشمش: یك‌دوم پیمانه
 برنج: 3پیمانه
 ادویه‌ها شامل نمك، فلفل، دارچین، زردچوبه  و زعفران: به میزان لازم
روش تهیه:    
1 - برنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، 2دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشته‌های خرد شده را به آن اضافه كنید و بگذارید تا كامل رشته‌ها نرم شوند و برنج قد باز كند، برنج را آبكش كنید و به صورت دلخواه آن را دم بگذارید.
2 - برای روی غذا، گوشت چرخ‌كرده را به همراه پیازداغ و ادویه‌ها ورز دهید سپس به صورت گلوله‌های كوچك قد گردو درآورده و در روغن تفت دهید تا كاملا سرخ شوند، بعد از سرخ شدن آنها را كنار بگذارید.
 3 - كشمش را حدود یك دقیقه درهمان روغن تفت دهید. هنگام سرو غذا مقداری از برنج را زعفرانی كرده و با گوشت‌های گرد شده و كشمش تزیین كنید.

نکته
در برخی استان های کشورمان این غذا را تنها باخرمای تفت داده شده و تخم مرغ نیمرو میل می‌کنند که این منو نیز می‌تواند پیشنهادی مقوی و سالم برای روز روزه‌داران که در طول روز انرژی کافی داشته باشد.