رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

زردک پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

زردک پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم براي چهار نفر--گوشت گردن گوساله: 200 گرم --پياز داغ: يك قاشق غذاخوري --زردك متوسط: سه عدد --كشمش: دو قاشق غذاخوري --شكر: دو تا سه قاشق غذاخوري --زعفران دم شده غليظ: دو قاشق غذاخوري --گلاب: يك قاشق چايخــوري --برنـج: سه پيمانه معادل 400 گرم --نان لواش يا سيب زميني براي ته ديگ: به ميزان لازم --روغن: به ميزان لازم -نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهیه:گوشت را به صورت خلالهاي باريك و بلند سه سانتيمتري برش ميدهيم. زردكها را نيز خلالي خرد كرده و به طول سه سانتيمتر برش ميدهيم. خلالهاي زردك را كمي با روغن تفت ميدهيم. تكههاي گوشت را در قابلمه ريخته، حرارت را بسيار كم كرده و بدون هم زدن در قابلمه را بسته و زمان ميدهيم تا گوشت كاملا آب بيندازد. در اين زمان برنج را جوشانده و آبكش ميكنيم. وقتي رنگ گوشت كاملا برگشت، پياز و زردك را به آن افزوده و مخلوط ميكنيم. نمك، فلفل، زعفران، گلاب و شكر را روي گوشت ميريزيم. اگر خيلي خشك بود،  پيمانه آب افزوده و اجازه ميدهيم خيلي آرام به مدت 5 تا 10 دقيقه بپزد.ته قابلمه را يك قاشق روغن و سه قاشق آب سرد ميريزيم، بعد تهديگ دلخواه را ميچينيم. يك لايه برنج ريخته، بعد مقداري از مواد گوشت و كشمش ميريزيم، سپس يك لايه ديگر برنج ريخته و مجددا از مواد و كشمش ميريزيم. به همين صورت در سه تا چهار لايه تمام مواد را در قابلمه ميريزيم. در قابلمه را بسته و شعله را زياد ميكنيم، وقتي به بخار افتاد، حرارت را كم كرده و دمكني ميگذاريم تا پلو به مدت 45 دقيقه دم بكشد، بعد با ترشي يا ماست و سبزي سرو ميكنيم.