رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

زیتون‌پرورده - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

زیتون‌پرورده

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه زیتون‌پرورده
روغن زیتون   نصف فنجان==رب انار   یک فنجان==سیر    دو حبه
پسته آسیاب شده  یک فنجان==گردو آسیاب شده  یک فنجان=بادام آسیاب شده  یک فنجان=زیتون بدون هسته    نیم کیلو
=نعناع و ترخون   نصف فنجان=سرکه   یک قاشق غذاخوری  
روش تهیه:یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم. زیتون شور بدون هسته را حلقه‌حلقه می‌کنیم و با مواد اخیر مخلوط می‌کنیم تا آماده مصرف شود. زیتون‌پرورده را می‌توان تا یک هفته در ظرف شیشه‌ای دربسته در یخچال نگه داشت (بدون آنکه طعم آن عوض شود-با قاشق مخصوص بستنی مقداری  از زیتون‌پرورده را در یک ظرف پایه‌دار گذاشته، کمی پودر پسته روی آن می‌پاشیم. داخل دو عدد زیتون بدون هسته، دو دانه انار گذاشته و آن‌ها را کنار زیتون‌پرورده گذاشته تا آماده پذیرایی شود.