رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

سالاد برنج و نخود فرنگی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد برنج و نخود فرنگی

مواد لازم :برنج نپخته    ۲ فنجان---آب    ۳ فنجان---نمک    نصف قاشق چایخوری--نخود فرنگی    ۲ فنجان---خلال پوست لیموترش تازه    دو عدد--- نمک    برای هر لیتر آب، یک و نیم قاشق چایخوری نمک---کشمش    یک چهارم فنجان که ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و بعد آبکشی شود ----پیازچه ی خرد شده    نصف فنجان----خلال پوست لیموترش (رنده شده)    یک و نیم قاشق چایخوری---برگ نعنای تازه    ۱ قاشق چایخوری---آبلیمو    ۲ قاشق غذاخوری--روغن زیتون    یک چهارم فنجان--نمک    نصف قاشق چایخوری
و اما طرز تهیه سالاد برنج و نخود فرنگی---برنج را بصورت کته همراه با نمک طبخ کنید ، دو عدد خلال پوست لیمو ترش را هم به آب برنج اضافه کنید. اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می کنید، آن را برای سه تا چهار دقیقه در آب نمک جوشانده و بعد در آب سرد بریزید تا روند پخت متوقف شود. اگر از نخود فرنگی منجمد استفاده می کنید آنها را برای یک دقیقه در آب ولرم بریزید تا یخ آنها آب شود. وقتی برنج پخت، آن را روی یک دیس ریخته تا سریع خنک شود. ۱۰ دقیقه صبر کرده و بعد آن را در کاسه سرو بریزید. حالا نخود فرنگی، کشمش، پیازچه، نعناع، خلال پوست لیمو، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را به برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و فورا آن را در ظرف دلخواه  سرو کنید.