رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

ساندویچ مرغ ایتالیایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ساندویچ مرغ ایتالیایی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
نصف پیمانه پیاز خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه سس سالسا
¼ پیمانه دانه کاج
دو قاشق غذاخوری کشمش سبز
1.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز ریز شده
1.5 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
1.5 قاشق چایخوری سرکه سفید
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
دو پیمانه مرغ پخته و ریش‌ریش شده
8 عدد نان تست
یک پیمانه پنیر گودای رنده شده
سالاد انبه
طرز تهیه
در یک تابه بزرگ، پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سس سالسا، دانه کاج، فلفل قرمز، شکر قهوه ای، سرکه و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید.
تابه چدنی را گرم کنید. یک طرف نان ها را چرب کنید و داخل تابه فشار دهید تا برشته و طلایی شوند و فرم راه‌راه بگیرند. داخل نان ها حدود نصف پیمانه از مواد را قرار دهید و روی آن ¼ پیمانه پنیر بریزید و 3 تا 5 دقیقه روی حرارت بپزید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. بهتر است نانی که برشته شده است را رو قرار دهید. از دستگاه ساندویچ ساز هم می توانید استفاده کنید.
ساندویچ های تهیه شده را با سالاد انبه سرو کنید.
برای تهیه سالاد انبه، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیمو، دو پیمانه کلم ریز شده، نصف پیمانه انبه خرد شده، دو قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.