رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

سیب زمینی پا فیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیب زمینی پا فیلی

Loading the player...

دانلود

گیاه سیب زمینی پا فیلی" یکی از گیاهان غده ای و مخصوص نواحی گرمسیری است که ابتدا در آفریقا، جنوب آسیا، جنوب شرقی آسیا و نواحی گرمسیر جزایر اقیانوس آرام رشد می کرد.
به دلیل پتانسیل بالای تولید و محبوبیت این گیاه، می توان از آن به عنوان محصولی سودآور بهره گرفت و تولید آن را افزایش داد. سیب زمینی پافیلی یکی از گیاهان چندساله است که تا حدود 80 سانتیمتر یا بیشتر می تواند رشد کند.این گیاه بوی بسیار بد و متعفنی تولید می کند. گل های ماده و پرچم ها (گل های نر) روی یک گیاه قرار دارند و در اندام ها و توده های استوانه ای شکلی قرار دارند.میوه ها در صورت رسیدن کامل به رنگ قرمز دیده می شوند. این میوه ها کاملاً گرد نبوده بلکه به شکل نیمه گرد یا تخم مرغی شکل دیده می شوند. سیب زمینی پافیلی در نواحی گرمسیر می روید. و در نواحی بومی خود، در سایه و خاک های غنی از مواد غذایی رشد می کند. اما برای رشد بهینه، شرایط نیمه آفتابی را بیشتر ترجیح می دهد.این گیاهان نسبت به زمستان های سرد مقاوم نیستند. ولی در برخی نواحی نیمه گرمسیری می توانند در خارج از گلخانه نیز کشت شوند.غده ها در پاییز و پس از قطع اندام های هوایی برداشت می شوند. غده ها و یا بخش های سبز این گیاه در برخی نواحی به عنوان غذا مورد استفاده قرار می گیرند.غده های این گیاه برای درمان برونشیت، آسم، دردهای شکمی، استفراغ، اسهال خونی، بزرگی طحال،  پیل پایی یا (افزایش حجم و بزرگی بخش هایی از بدن)، بیماری های ناشی از ضعف خونی و بیماری روماتیسم تجویز می گردد. تکثیر این گیاه از طریق کشت غده های آن صورت می گیرد. این غده ها را می توان در بهار و پس از رفع خطر سرما در عمق 15 سانتیمتری خاک کشت نمود.