شامی بادنجان

مواد لازم :  
بادنجان : پنج عدد
برنج پخته شده : نصف پيمانه
پنير پارمزان : نصف پيمانه
گوشت چرخ‌كرده : 250 گرم
تره ، مرزه و جعفري ساطوري شده : 150 گرم
تخم‌ مرغ : دو عدد
پياز رنده شده : يك عدد
نمك ، فلفل و روغن مايع : به ميزان لازم
طرز تهیه :
بادنجان‌ها را در مقداري آب و نمك به مدت يك ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود، سپس در آبكش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشك مي‌كنيم. بادنجان‌ها را از وسط دو نيم كرده و در روغن سرخ مي‌نماييم و روي دستمال كاغذي قرار مي‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود، سپس با گوشت‌كوب كوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌كرده، تخم‌مرغ‌ها، پياز، سبزي‌ها، نمك، فلفل و پنير پارمزان مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم. كف دست را چرب كرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم و پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌كنيم.
نكــته:در صورت دلخواه مي‌توان بادنجان كبابي را جايگزين بادنجان سرخ شده كرد.