رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

شيربرنج دارچيني - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شيربرنج دارچيني

Loading the player...

دانلود

مواد لازم براي شش تا هشت نفر---شير: شش پيمانه--برنج نيمدانه: 120 گرم --شكر: 60 گرم--پودر ژلاتين: يك قاشق سوپخوري آب سرد: 1 پيمانه --دارچين: به ميزان لازم
و اما طرز تهیه--شير و برنج شسته شده را در قابلمهاي ريخته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا برنج به مدت40 تا 45 دقيقه بپزد. برنج بايد كاملا در طي اين مدت پخته، نرم و له شود. شكر را به شير برنج داغ افزوده و مخلوط ميكنيم. مجددا روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا غليظ شود. ژلاتين را در آب سرد ريخته، مخلوط كرده و روي بخار آب قرار داده تا حل شود. ظرف حاوي شير برنج را از روي حرارت برداشته، ژلاتين حل شده را افزوده و مخلوط ميكنيم. دارچين را اضافه كرده و هم ميزنيم. قالبهاي دسر مورد نظر را كمي با روغن مايع چرب كرده، شير برنج را داخل قالب ميريزيم و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد، پس از بسته شدن قالب را در ظرف سرو برميگردانيم و شير برنج را با دارچين تزيين مي کنیم-- در كنار دارچين از انواع ادويه هاي گرم مثل زنجبيل، ميخك نیزمیشه استفاده كرد..در ضمن اضافه کردن كمي گلاب يا عرق بهار نارنج، شير برنج را معطر ميكند.