رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه لبو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

طرز تهیه لبو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم
شکر سه قاشق غذاخوری==چغندر قرمز کوچک  سه عدد==آب   یک لیوان
 چغندرها را پوست کنده در یک قابلمه کوچک می ریزیم (می توان از همان ابتدا چغندرها را برش عرضی داده و در قابلمه بچینیم که در این صورت زمان پخت آن کمتر می شود). یک قاشق شکر روی هر چغندر ریخته، یک لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی شعله کم، دم می کنیم تا حدود 3 الی 4 ساعت با بخار بپزد. می توان وسط لبو را با چاقو برش زد تا بهتر پخته شود و یا به جای دم کردن با قابلمه، با دیگ زودپز پخت. در هر صورت اگر در حین پخت، لبو هنوز سفت است ولی آب آن تمام شده، کمی آب به آن اضافه می کنیم تا لبو کاملاً نرم شود. در انتهای پخت باید تقریباً آبی ته قابلمه باقی نماند. در این موقع شعله را خاموش کرده، در قابلمه را می گذاریم تا لبو آرام آرام سرد شده و بقیه آب لبو نیز به خورد آن برود و لبو کاملاً قرمز بماند یعنی رنگ لبو در آب اضافی آن نماند.لبو را می توان برش زد و گرم یا سرد میل نمود. نوش جان