رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

قارچ پلو طلایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قارچ پلو طلایی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم براي چهار تا پنج نفر
سينه مرغ: يك عدد --- قارچ: 500 گرم -- كرفس خرد شده: دو پيمانه -- زعفران دم كرده: يك قاشـــق چايخوري
پياز سرخ شده: 150 گرم  ---عصاره ی مرغ: يك بسته --- فلفل: نصف قاشق چايخوري --- كره: 100 گرم ---برنج: چهار پيمانه -- روغن و نمك: به ميزان لازم
و اما طرز تهیه:سينه مرغ را به صورت خلالهاي نسبتا درشت برش زده و در مقداري روغن به مدت 15 دقيقه تفت ميدهيم. پياز سرخ شده را به مرغ اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيم. قارچها را برش داده، در مقدار كمي روغن به صورت جداگانه تفت ميدهيم و به مواد اضافه ميكنيم. كرفسها را به مدت هشت دقيقه در مقدار خيلي كمي روغن تفت داده و به مواد اضافه میکنیم. فلفل، زعفران و عصاره مرغ را هم در كمي روغن به مدت دو دقيقه تفت داده و به مواد اضافه ميكنيم. مواد آماده شده را چشيده و در صورت نياز نمك را به آن اضافه ميكنيم، سپس مواد را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. برنج را از قبل خيسانده، آبكش كرده، در قابلمه ريخته و دم ميكنيم. بعد از دم كشيدن برنج كه حدودا 30 تا 40 دقيقه زمان دم كشيدن آن است، مقداري برنج را در ظرف اصلي سرو  ريخته و مايه آماده شده را به صورت لايهلايه با برنج در ظرف ميكشيم. در آخر كره آب شده را روي برنج ميريزيم.