رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

لوبیا پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لوبیا پلو

Loading the player...

دانلود

لوبیا سبز نیم کیلو
گوشت نیم کیلو
پیاز دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره به مقدار لازم
برنج نیم کیلو

طرز تهیه لوبیا پلو
لوبیا ها رو باید به اندازه هایی حدود دو سانتی متر خرد کنیم . بهتره برای زیبا تر شدن لوبیا ها و زیبا شدن لوبیا پلو اونخها رو به شکل مورب خرد کنیم و در مقدار کمی آب نیم پز کنیم. این کار رو برای این انجام میدیم که لوبیاها به نرمی برنج بشه و خوب پخته بشه. چون در غیر این صورت، باید در زمان دم کشیدن برنج بپزه که کامل پخته نمیشه. لوبیا ها رو باید طوری بپزیم که شکل و فرمش رو در غذا حفظ کنه و وا نره و در عین حال زیر دندون هم نیاد.
گوشت در لوبیا پلو
پیاز رو تفت میدیم و گوشتها رو به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم. گوشت در لوبیا پلو به دو شکل چرخ کرده و خرد شده استفاده میشه و البته طعم هاش کمی متفاوت میشه و هردو خوشمزه اس. اگر از گوشت خرد شده استفاده میکنید، باید اون رو به که های ریز در بیارید و خوب تفت بدید و در حرارت ملایم بذارید بپزه.
نکته برای عطر و طعم لوبیا پلو
بعد از اینکه گوشتها رو کمی تفت دادیم، لوبیا های نیم پز شده رو اضافه میکنیم و باز هم کمی تفت میدیم. مواد درون ماهیتابه رو کنار میزنیم و رب رو در روغن تفت میدیم و با بقیه مواد و نمک و مقدار کمی زیره مخلوط میکنیم. البته استفاده از زیره در این غذا کاملا سلیقه ای هست و اگر دوست ندارید استفاده نکنید. دارچین هم در لوبیا پلو عطر مطبوعی ایجاد میکنه.
برنج رو آبکش میکنیم و با موادی که آماده کرده بودیم مخلوط میکنیم. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و ته دیگ مورد نظرمون رو قرار میدیم و برنج رو روش میریزیم و میذاریم تا دم بکشه.