رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

لیمو پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لیمو پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:برنج: سه پیمانه --سینه مرغ: 300 گرم--لیمو ترش: دو عدد--نخود: 100 گرم--کشمش: 80-50 گرم--پودر قند: یک قاشق سوپخوری--پودر دارچین: یک قاشق سوپخوری--روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم--کره: 50 گرم
طرز تهیه:سینه مرغ را ریز خرد کرده، همراه نمک و فلفل مزهدار نموده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. نخود را از 12 ساعت قبل شسته و در آب میخیسانیم. در این زمان یکی، دو بار آب آن را عوض میکنیم. نخود را در مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.برنج را از دو ساعت قبل خیسانده، سپس به همراه نمک و آب روی حرارت قرار داده تا بپزد، بعد آبکش میکنیم.مرغ مزهدار شده را در مقداری روغن و کره تفت میدهیم. نخود را همراه کشمش که در آب کمی خیسانده بودیم، به مرغ افزوده و به مدت یک دقیقه تفت میدهیم. پوست یکی از لیموها را رنده کرده و به مواد میافزاییم. آب هر دو لیمو را افزوده و زمان میدهیم آبلیمو جذب مخلوط مرغ شود.در قابلمه ی برنج کمی روغن ریخته و تهدیگ دلخواه میگذاریم. مقداری برنج میریزیم و روی آن مخلوط مرغ، کمی دارچین و پودر قند میپاشیم. مجددا برنج و به همین ترتیب لایهها را ادامه میدهیم تا این که لایه آخر برنج باشد. قابلمه را روی حرارت قرار داده تا برنج بخار دهد، روی برنج روغن ریخته و دمکنی میگذاریم. زمان میدهیم تا برنج روی حرارت ملایم دم بکشد.