مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید - نمایش محتوایی رمضان
مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید
زولبیا و بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ماه مبارک رمضان است که سر سفره افطار و سحر دیده می شود.
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف می شود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است.
بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشی های دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز استفاده می کنند که تهدید کننده سلامت افراد است.
مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود.
بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.
خبرگزاری مهر
مطالب مرتبط:
-
خرما؛ بهترین گزینه برای افطار
-
توصیه های یک متخصص تغذیه برای رفع عطش در ماه رمضان
-
افطاری و سحری ، همین الآن یهویی
-
روزه داری در ورزشکاران از نگاه متخصص
-
بخورنخورهای روزه داری برای حفظ سلامتی
-
شیر برنج غذایی ساده اما کامل برای روزهداران
-
در ماه رمضان صورت گرفت : اجرای گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و اداره استاندارد ایلام از واحدهای صنفی
-
در اطلاعیهای/ اداره کل استاندارد ایلام درخصوص تولید زولبیا و بامیه هشدار داد
-
مديرکل استاندارد استان ايلام: استاندارد بودن جعبههای مقوايی شيرينی اجباری است
اوقات شرعی
اذان صبح | 05:57:22 | طلوع آفتاب | 07:23:06 |
اذان ظهر | 12:37:22 | غروب آفتاب | 17:51:58 |
اذان مغرب | 18:09:42 | نیمه شب | 23:57:22 |