حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۷

مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید - نمایش محتوایی رمضان

 

 

مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید

زولبیا و بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ماه مبارک رمضان است که سر سفره افطار و سحر دیده می شود.
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف می شود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است.

بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشی های دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز استفاده می کنند که تهدید کننده سلامت افراد است.

مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود.

بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.
خبرگزاری مهر



اوقات شرعی

اوقات به افق :
اذان صبح 05:40:45 طلوع آفتاب 07:03:57
اذان ظهر 12:38:05 غروب آفتاب 18:12:41
اذان مغرب 18:29:41 نیمه شب 23:58:05