مرصع پلو

مـواد لازم (برای۴ نفر) :
برنج: ۳ لیوان
سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
کشمش پلویی:۱ لیوان
زرشک : ۵ لیوان
خلال بادام : ۵ قاشق غذاخوری
خلال پسته : ۵ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : ۱ لیوان
نبات : ۱بند انگشت
روغن : ۵ قاشق غذاخوری
خلال پرتقال : به میزان دلخواه
نمک ، زردچوبه و زعفران آب کرده : به میزان دلخواه
طرز تـهـیـه : برای شروع ، برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب و کمی نمک خیس کنید و سپس در آب جوش بریزید و آبکش کنید. در تابه ای پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و به آن تکه های مرغ را بیفزایید و ادویه ها (نمک، زردچوبه و کمی زعفران آب کرده) را اضافه کنید. در این مخلوط، ۳ لیوان آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد. در تابه ای دیگر، خلال های بادام و پسته را در ۳ قاشق غذاخوری روغن و کمی زعفران تفت دهید و در ظرفی جداگانه بگذارید. کشمش و خلال های پرتقال (البته شیرین شده با نبات) را نیز جداگانه تفت دهید. پس از دم کشیدن برنج، هنگام کشیدن، لابه لای آن تکه های مرغ را قرار دهید و روی آن را با خلال ها، کشمش، زرشک و برنج زعفرانی بپوشانید. بهتر است نوشیدنی همراه این غذا دوغ باشد تا لبنیات هم در این وعده غذایی دریافت کنید. کنار آن نیز بهتر است که سبزی خوردن یا سالادی از سبزی های تازه شامل کاهو، گوجه فرنگی، هویج و جوانه گندم، بگذارید. پیشنهاد ما این است که این سالاد با آبلیموی تازه و روغن زیتون یا سرکه مزه دار شود، نه سس مایونز.