مرغ ترش وشیرین

مواد لازم :
مرغ خرد شده با پوست : یک عدد
عسل : 2 قاشق غذاخوری سر پُر
زنجبیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
سرکه : 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ : 1 استکان
پیاز : 1 عدد
روغن به مقدار لازم
طرزتهیه: ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید. - سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.