رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

مرغ ترش و شیرین - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغ ترش و شیرین

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
یک عدد        مرغ خرد شده با پوست
2 قاشق غذاخوری سر پُر    عسل
یک چهارم قاشق غذاخوری    زنجبیل
نصف قاشق چای خوری    پودر فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری    سرکه
1 قاشق غذاخوری    آبلیمو
1 استکان        آب مرغ
1 عدد        پیاز
 به مقدار لازم        روغن
 
طرز تهیه :
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
- مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.