مسقطي

مواد لازم :
نشاسته : 100 گرم
شكر : 200 گرم
روغن :50 گرم
گلاب : 1 قاشق سوپخوري
آب : 3 يا 4 ليوان
خلال بادام : 50 گرم
طرز تهيه:
نشاسته را در آب ريخته، مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا مايه جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه مي كنيم و مجدداً بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مايه را در ظرف ريخته و مي گذاريم سرد شود. آنگاه آن را به شكل لوزي لوزي بريده و تزئين مي كنيم.