رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

مـربای زرشـک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مـربای زرشـک

Loading the player...

دانلود

مواد لازم--شكر: چهار پيمانه--زرشك تازه: دو پيمانه--هل: سه عدد--چوب دارچين: دو الي سه تكه كوچك --و اما طرز تهیه:زرشكها را شسته و اجازه ميدهيم خشك شوند، بعد از چوب جدا كرده و به همراه شكر در ظرف مورد نظر به صورت لايهلايه ميچينيم، سپس به مدت 12 ساعت در يخچال ميگذاريم تا آب بياندازد.زرشك را روي شعله ملايم گذاشته تا به جوش آيد. چوب دارچين و هل را هم اضافه ميکنیم. در صورت كم بودن آب مربا ميتوانيم نصف پيمانه آب به آن اضافه كنيم.مدت زمان تقريبي پخت اين مربا به مدت 15 دقيقه ميباشد. در انتها هل و چوب دارچين را برداشته و مربا را به ظرف موردنظر منتقل ميكنيم. توجه شود زرشك را بعد از خشك شدن پاك ميكنيم تا درون زرشك ها آب نرود و باعث كپك زدن نشود.