رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

نان خرمایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان خرمایی

Loading the player...

طرز تهیه نان خرمایی
در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید . در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید ...
مواد لازم :
آرد سفید  نیم کیلو
کره ی گیاهی  250 گرم
ماست  250 گرم
نمک  یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته نیم کیلو
پودر مغز گردو ، بادام ، پسته و کنجد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید ، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد ) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید ، درست کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.