رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

نحوه استفاده از ظروف یکبار مصرف - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نحوه استفاده از ظروف یکبار مصرف

Loading the player...

دانلود

اهمیت ظروف یکبار مصرف

هنگامی که جلوی نور گرفته می‌شوند رگه رگه نباشند و2- تیرگی و لکه سیاه در آن‌ها مشاهده نشود.همچنین باید دقت شود تا ظروف سطح یکنواختی داشته باشند.در این صورت می‌توان از سلامت ظرف مطمئن شد.انستیتو سرطان فرانسه میزان سرطان‌زایی ظروف پلی استایرنی را از درجه 3 به درجه 2 کاهش داده یعنی آن‌ها را مواد خطرناک اعلام کرده است. استفاده از ظروف یک بار مصرف پلی استایرن و بسیاری از ظروف کاغذی موجود در بازار (به علت دارا بودن لایه ای از پلاستیک در رویه داخلی ظرف) موجب از بین رفتن ویتامین‌ها و پروتئین‌های موجود در غذا، ورود مواد سمی به غذا و تجمع این مواد سمی در بافت چربی بدن که به تدریج موجب خستگی، عصبیت، بی‌خوابی، کم شدن پلاکت‌ها و گلوبولین، غیرعادی شدن کروموزوم‌ها، شیوع انواع سرطان‌ها سرطان کبد، ریه و پروستات و انتقال مواد خطرناک از طریق ژن‌ها از نسلی به نسل دیگر خواهد شد.
زمانی که برای اولین بار ظروف یکبار مصرف وارد بازارها شدند، همه نفس راحتی کشیدند و به خود وعده زندگی سالم‌تر و البته راحت‌تری دادند. در حال حاضر سا‌ل‌هاست که این ظروف حتی در نذری‌ها و سفره‌های ما جای خود را باز کرده‌اند و از زمانی که نذری در سینی‌ها و ظروف فلزی در بین مردم پخش می‌شد زمان زیادی گذشته ‌است. کسانی کهحداقل یک وعده غذای خود را در ادارات و سازمان‌ها می‌خورند از جمله کسانی هستند که هر روز در معرض خطرات این ظروف قرار دارند، اما به راستی این صرفه‌جویی‌ها در زمان و البته هزینه به چه بهایی انجام می‌شود؟ سلامتی مصرف کنندگان؟