رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

پسته پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پسته پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای چهار نفر:برنج: چهار پیمانه --مغز پسته: دو پیمانه -شوید: یک کیلوگرم -مرغ: چهار تکه -پیاز: یک عدد -زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم -روغن: به میزان لازم
طرز تهیه::برنج را به مرحله آبکش رسانده و کنار میگذاریم. شوید را ساطوری کرده و با برنج مخلوط میکنیم. مغز پسته را نیز به مواد افزوده و به همراه زعفران دمکرده روی حرارت میگذاریم تا برنج دم بکشد.مرغها را به همراه یک پیمانه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه میپزیم، سپس در روغن سرخ کرده و همراه با برنج سرو مینماییم.در کنار این غذا از گوشت نیز میتوان استفاده کرد.