رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

پیراشکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیراشکی

Loading the player...

دانلود

پیراشکی

مواد لازم برای خمیر :
ماست             1 استکان        
جوش شیرین        1 قاشق چایخوری
نمک            نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ            1 عدد
آرد            2/5 استکان
روغن            برای سرخ کردن

مواد لازم برای مایه وسط پیراشکی :
گوشت چرخ کرده         250 گرم
رب گوجه            2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته        1 عدد
نمک             به میزان لازم
پیاز            1 عدد
فلفل سیاه            نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه            1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
جوش شیرین را در ماست حل کنید .نمک و آرد و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید . خمیر نباید به دست بچسبد . اگر چسبید ، آرد به آن بیفزایید . در کیسه نایلون یک ساعت بگذارید تا ور بیاید . در این فاصله مایه را آماده کنید . پیاز را رنده و با گوشت سرخ کنید . زردچوبه و رب را با آن تفت بدهید. نمک وفلفل را به آن بیفزایید . با یک استکان آب بگذارید بجوشد ومواد خوب به خورد هم بروند ، سپس تخم مرغ رنده شده ودر صورت تمایل یک قاشق جعفری خرد شده را به آن بیفزایید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید وبا لیوان قالب بزنید . از مایه وسط آن بگذارید و اطراف خمیر را به هم بیاورید و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید .