کتلت مرغ و هویج

مواد لازم :
گوشت مرغ : 400 گرم
لپه : دو سوم لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
هویج رنده شده : نصف لیوان
گشنیز تازه : 1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد
پیاز متوسط : 1 عدد متوسط
نمك ، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردن : 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را چرخ كنید. - سپس لپه ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده شده، تخم مرغ و گشنیز خردشده و ادویه ها به آن اضافه کنید و با هم ورز دهید. - در تابه ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردن در آن ریخته اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید. – گوجه فرنگی های رنده شده را با كمی نمك و فلفل مزه دار كنید و روی كتلت های سرخ شده بریزید.
- سپس غذا را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. – سپس کتلت ها  را به دلخواه تزیین و سر سفره بگذارید.