رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

کتلت میگو با سس تمرهندی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کتلت میگو با سس تمرهندی

Loading the player...

دانلود

موا دلازم
میگو  150 گرم..سیب‌زمینی پخته شده      پنج عدد-لیموترش     یک عدد==زنجبیل تازه  یک قاشق چای‌خوریزردچوبه      یک قاشق چای‌خوری--تخم گشنیز  یک قاشق چای‌خوری--گشنیز تازه خرد شده    سه قاشق سوپ‌خوری--روغن و نمک    به میزان لازم --و اما طرز تهیه:  * میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.* بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم. * در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.  سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم..و اما مواد لازم برای تهیه سس:   تمر هندی   نصف پیمانه--آب جوش نصف پیمانه--انبه کوچک  یک عدد --سس گوجه‌فرنگی تند پنج قاشق سوپ‌خوری-- برای تهیه ی سس:تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود. کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم