رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

کوفته مرغ با سس خامه تند - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوفته مرغ با سس خامه تند

Loading the player...

دانلود

 مواد لازم: سینه مرغ چرخ شده 500 گرم  .  برنج پخته ی  سرد 1 لیوان  .  تخم مرغ درشت 1 عدد--پیاز 1 عدد  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  آرد 2 قاشق غذاخوری  .  آب مرغ 2 لیوان—خامه ی ترش یا ماست 1/4 لیوان  .  نمک و فلفل قرمز مقدار لازم  .  و مقداری جعفری برای تزیین
 و اما طرز تهیه : پیاز رنده شده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شده و چسبندگی مناسبی پیدا کنند.داخل کاسه ای کمی آرد بریزید سپس با دست از مایه ی  کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و درآرد بغلطانید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس کناری قرار دهید تا کوفته ها سرد شوند.داخل همان ماهیتابه ای که کوفته ها را سرخ کرده اید 2 قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید ، پس از اینکه کره ذوب شد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.پس از اینکه سس غلیظ شد خامه ترش ، نمک و فلفل اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرید سپس کوفته ها را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا کوفته ها گرم شوند ( دقت کنید که کوفته ها در زمان اضافه شدن به سس   سرد باشند ) ؛ کوفته های آماده را در ظرف بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.