کوکوی بادمجان کبابی

مواد لازم:
بادمجان قلمی : یک کیلو
پودر زیره : 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز : یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ : 4 تا 5 عدد
سیر : 2حبه
آرد سیب زمینی : 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : به میزان دلخواه
نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را کباب کرده، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد می شوییم. این بادمجانها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود …
بادمجانها را کباب کرده ، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد می شوییم. این بادمجانها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود ، روی بادمجانها کمی نمک می ریزیم و می گذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از گذشت این مدت بادمجانها را آبکشی و با گوشتکوب یا مخلوط کن پوره می کنیم و آنها را کنار می گذاریم.
در ظرفی دیگر تخم مرغها را با نمک ، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می کنیم ، پودر تخم گشنیز ، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخم مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می زنیم . در تابه ای روغن می ریزیم و وقتی روغن گرم شد ، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می بندیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می کنیم.