کوکو تن ماهی

مواد اولیه :
•    كنسرو تن ماهي يك قوطي
•    تخم‌مرغ پنج عدد
•    جعفري خرد شده 50 گرم
•    گوجه‌فرنگي خرد شده و قارچ هر کدام 80 گرم
•    روغن مايع 100 گرم
•    فلفل دلمه‌اي رنگي خرد شده سه قاشق سوپخوري
•    نخود فرنگي و آرد ذرت دو قاشق سوپخوري
•    زعفران آب كرده دو قاشق سوپخوري
•    نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا نخود فرنگي و فلفل دلمه‌اي را مي‌پزيم . نمك، فلفل و آرد را با هم مخلوط مي‌كنيم . سپس تن ماهي را اضافه كرده و تخم‌ مرغ‌ها را يكي يكي افزوده و با چنگال مي‌زنيم . فلفل دلمه‌اي ، نخود فرنگي ، قارچ ، گوجه‌ فرنگي ، جعفري و زعفران را اضافه و مخلوط مي‌كنيم . داخل تابه‌اي روغن ريخته تا يك طرف كوكو را سرخ مي‌‌كنيم آنگاه به چهار قسمت برش داده و هر تكه را آرام بر مي‌گردانيم تا هر دو طرف آن سرخ شود . سپس داخل ظرف سرو كشيده و اطراف آن را با سبزي‌هاي دلخواه تزيين كرده و ميل مي‌كنيم.